ХИТФИТ

45.00

ХИТФИТ за отслабване може да се прилага,като се ограничат въглехидратите или използва следната рецепта:

Как да се прилага хранителната добавка ХИТФИТ

Един път на ден по 1 капсула сутрин на гладно в продължение на 15 дни.

След това може да се направи почивка 15 дни и нова доза от ХИТФИТ.През това време се  поддържа диетата.

 

                              Диета за отслабване:

диети за отслабване Закуска: 2-3 ябълки или круши.

Междинна закуска: 250 мл прясно мляко, 1 филийка черен хляб.

Обяд: 250 грама леко месо (пиле/риба) с гарнитура от зеленчуци (по-малко от 300 гр), 1 филийка черен хляб, плодов сок без захар или кисело мляко с 0.1% мазнини.

Междинна закуска: 200 гр сурови зеленчуци

Вечеря: 250 мл нискомаслено кисело мляко, 1 филийка черен хляб, 50 грама сирене или 1 твърдо сварено яйце, или 2 варени картофа.

Напитки: вода, чай.

Само за вторник и петък-цял ден само на ябълки /единият ден може с ябълков пектин/

Продуктите, необходими за неговото приготвяне са:

кисело мляко – една кофичка

ябълков пектин – една голяма лъжица

мед – същото количество като пектина

нарязани орехови ядки – около 40-50 грама, което се равнява на десет ореха

канела – половин лъжичка

прополис – 30 капки

Разтворете пектина в млякото, като първоначално разбърквате сместа няколко пъти, след това я оставяте през нощта да престои в хладилник. Възможно е да разтворите консервиращия агент в млякото непосредствено преди приема на лека, но в такъв случай е необходимо да изчакате няколко минути, докато той се разтвори напълно. За да си спестите времето в чакане сутринта, по-добрият вариант е накисването на пектина в млякото от вечерта.

Останалите съставки се прибавят сутринта и сместа се разбърква енергично. Съставките в този лек са идеалното средство за отслабване, изчистване от токсини, регулиране на кръвното, сърдечната дейност, забавяне проявата на признаците на стареене.

 

                                                         

 

 

 

Общ детокс,на черният дроб,ефективност на метаболизма,освобождаване на излишната вода,ОТСЛАБВАНЕ.

Описание

Продукта ХИТФИТ е съставен от няколко вида масла-бял равнец, бял трън, слънчоглед, магданоз, джинджифил  и мента.Предназначен е за детоксикация на тялото,черният дроб,повишаване ефективността на метаболизма,изхвърляне на излишната вода ,стопяване на мазнините и ОТСЛАБВАНЕ .Приема се  под формата на капсули по една на ден в продължение на 14 дни.Прави се почивка  16 дни и отново.Отслабването се дължи на изхвърляне на токсините и повишаване ефективността на метаболизма,което води до стопяване на излишните мазнини и вода.За разлика от другите методи за отслабване,методът с използване на капсулите ХИТФИТ е изключително здравословен,но е продължителен периода на отслабване.Изключително подходящ за прочистване на черният дроб от токсини/тежки метали и химикали/.

В процеса на използване е възможно при омазнен дроб от оздравителният процес да се усети лека болка първите няколко дни,която постепенно ще изчезне с очистването на дроба от химикали.

Продукта може да се използва заедно с Хебак за постигане на по цялостно прочистване на организма от бактериална среда ,тежки метали и други.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Преди употреба се консултирайте с лекар или хомеопат!

Продукта да се съхранява на недостъпни места за деца!

Да не се използва ,като заместител на разнообразното хранене!