ИНТЕСТБУМ

45.00

Продукта е предназначен при проблеми с дебелото черво. Успокоява възпалението.Приема се орално и ректално.Въздейства и на колитите.

 

 

 

Категория:

Описание

Съдържа 30 % слънчогледово масло;мента -30 %;джинджифил-20 %;риган-20 %

За ускоряване на метаболизма,газогонно, диуретчно действие, успокоява спазмите в червата,подпомага премахването на мазнини,намалява киселините,облекчава гаденето,поддържа плосък корем.Предназначен е за подпомагане на организма при възпалени черва.При поставяне ректално успокоява след 15-20  мин болката.

Дозировка: 1-2 капсули на ден орално и ректално при нужда

Противопоказания:Не се препоръчва при бременност,кърмене,остър гастрит,непостоянно кръвно налягане,когато се ползва орално! При ректално използване-няма проблем.

Може да се комбинира с Хебак,както орално,така и ректално.

След поставяне на капсулата ректално до 15-20 мин се усеща ефекта изразяващ се в притъпяване и успокояване на болката и лигавицата .приеман орално продукта има същите свойства,като по-дългата употреба води до подобряване на общото състояние със заздравяване и премахване на възпаленията.

Много добра комбинация е използването му заедно със Хебак-орално и ИНТЕСТБУМ -ректално,както и самият продукт едновременно поставен орално и ректално.

Използване на продуктите създадени от маслен извлек на билки са с най-ефективно въздействие на болните органи.Допълнителната обработка ги прави много по ефективни ,поради факта ,че работят на клетъчно ниво.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза!

Преди употреба се консултирайте с лекар или хомеопат!

Продукта да се съхранява на недостъпни места за деца!

Да не се използва ,като заместител на разнообразното хранене!