Серията Оз масла за борба със себорея , псориазис,целулит, детоксикация и други/Series Oz oils to combat seborrhea, psoriasis, cellulitis, detoxification and other

Оз оил масла са естествен продукт съчетан с космическата енергия , пресъздадена от човек чрез иновативни технологии, за да се получи широкоспектърен мощен продукт. В зависимост от различни съставки и концентрации, маслата решават проблеми по човешкото тяло от върха на главата до върха на пръстите на краката.

Продукт против себореен дерматит, себорея, пърхот/Product against seborrhoeic dermatitis, seborrhea, dandruff

Състав на продукта:Линолеична, стеаринова, олеинва ,палметинова киселини,дестилирана вода.
Продукта се втрива в корена на косъма, на главата се поставя шапка за баня. Продукта може да престои максимално дълго време, в зависимост от нуждата. В първите 1-2 часа се появява усещането на изпито много силно кафе/леко главоболие/,тъй като интензивно се снабдява главата с кръв и насища с кислород кожата. В последствие това главоболие изчезва. Продукта действа не по-малко от 12 часа. Постоянството при употребата му премахва проблемите с омазняването на главата, лющенето на повърхностният слой на кожата и възстановяване на косъма.

Продукт за облекчаване на псориазис / Product to relieve psoriasis

Състав на продукта:Линолеична, стеаринова, олеинва ,палметинова киселини съчетани с иновативни технологии за производството. Върху плаките с псориазис се нанася продукта. Първите 20-30 мин се усеща едно пощипване, след което се чувства облекчение от действието на продукта. Абсолютно натурален с мощно въздействие за облекчаване на симптомите. Няма консерванти и изисква съхранение при ниска температура ,за да се запази мощността му. Срок на годност над 10 години при горните условия.

Продукти за акне Product against acne

Състав на продукта:Линолеична, стеаринова, олеинва ,палметинова киселини съчетани с иновативни технологии за производство. Тъй като акнето обикновено е по цялото лице, същото трябва да се измие с топла вода и сапун, да се подсуши и нанесе продукта. Въздействието му върху пъпките се усеща ,като парене и в последствие затихва. Компонентите на продукта унищожават бактериалният филм, взаимодействат с мазнините и образуват вода+СО2.По възможност нанасянето 1-2 пъти на денонощие за 7 дни ще облекчи значително състоянието.
Абсолютно натурален с мощно въздействие за облекчаване на симптомите. Няма консерванти и изисква съхранение при ниска температура ,за да се запази мощността му. Срок на годност над 10 години при горните условия.

Продукт за изгорено, ухапване от комари, пчели ,оси, бълхи, наранявания /Product for burning, mosquito bites, bees, axes, fleas, injuries

Състав на продукта:Линолеична, стеаринова, олеинва ,палметинова киселини съчетани с иновативни технологии за производство. При наличие на горните проблеми незабавно трябва да се нанесе продукта и втрие.Облекчава болката още от първото нанасяне.Необходимо е нанасяне няколко пъти за да се тушира проблема

Разфасовки по 5 гр

Продукт против херпеси, афти в устата / Product against herpes, mouth ulcers

Продуктът представлява линолеична, стеаринова, олеинова , палмитинова киселини  обработени по иновативни технологии за получаване на мощен продукт.

При усет за поява на херпес по тялото, на мястото трябва незабавно да се нанесе от продукта. По възможност 2-3 пъти на ден. Това не позволява на херпеса да “избие”.

Афтите в устата се обработват с чиста ръка или клечка с памук  напоен с продукта. По възможност 2-3 пъти дневно.
Препоръчва се продукта да се съхранява  при ниски температури, за да се запазва мощността му.

Опаковката е 5 гр.

Продукт против бръчки Anti-Wrinkle Product
.

Продуктът представлява линолеична, стеаринова, олеинова , палмитинова киселини обработени с иновативни технологии ,за мощно проникване чрез порите в кожата, насищане с кислород и съживяване на колагена  . Продукта е натурален.  При нанасянето може да се използва мануално и чрез уред и цели да се внесе продукта в дълбочина на тъканта. Не трябва да се очаква незабавен ефект!Небходимо е упоритост за по-дълго използване и резултатите ще бъдат на лице.Бръчките стават по плитки,а плитките почти се заличават.Допълнително предимство е ,че кожата “оживява”,лицето се освежава.Продукта е натурален, без примеси!

Разфасовка от 5 гр и 20 гр

Продукт при мускулни болки Product in muscle pain

Продуктът представлява линолеична, стеаринова, олеинова , палмитинова киселини и дестилирана вода обработени с иновативни технологии ,за мощно проникване чрез порите в кожата, насищане с кислород и окисляване  . Продукта е натурален.  При нанасянето може да се използва мануално и чрез уред и цели да се внесе продукта в дълбочина на тъканта. След 1-2 нанасяния болките отшумяват.
Разфасовка – 150 мл

Продукт против целулит Anti-Cellulite Product

Продуктът представлява линолеична, стеаринова, олеинова , палмитинова киселини и дестилирана вода обработени с иновативни технологии ,за мощно проникване чрез порите в кожата, насищане с кислород и окисляване на целулитните натрупвания. В  резултат се получава вода и въглероден двуокис
Препоръчва се преди използване на продукта да се затопли тялото/душ или сауна/ с цел да се отворят порите и по добре да проникне продукта в него. При нанасянето може да се използва мануално и чрез уред и цели да се напукат мастните молекули, като продукта достигайки до тях ги разгражда.

Разфасовка – 150 г


Продукт против гъбички по краката Product against fungi on the legs

Продуктът представлява линолеична, стеаринова, олеинова , палмитинова киселини  с дълбока структурна обработка чрез  иновативни технологии , за да се получи мощен продукт за унищожаване на гъбичките.

Препоръчва се преди  втриване ,краката/ръцете/да се измият със сапун, подсушат, ноктите да се изрежат дълбоко. Втриването да започне в ноктите ,между пръстите.2-3 пъти на ден, за 2-3 дни гъбичките ще изчезнат.

Продукта е 5 гр.Препоръчва се да се съхранява във фризер, за да не се губят част от компонентите му.

Продукт за декубитални рани,стъпала Product for decubital wounds, feet

Продуктът представлява линолеична, стеаринова, олеинова , палмитинова киселини  и дестилирана вода обработени с иновативни технологии ,за   мощно проникване чрез порите в кожата, насищане с кислород и защита на раната от бактериялни инфекции.Продукта подхранва нарушената тъкан и способства за по-бързото възстановяване.

Разфасовки 20 гр,50 гр,200 гр

Масажно масло за детоксикация на тялото Massage oil for detoxification of the body

Продуктът представлява линолеична, стеаринова, олеинова , палмитинова киселини  и дестилирана вода обработени с иновативни технологии ,за   мощно проникване чрез порите в кожата, насищане с кислород и окисляване на токсините, които в последствие ще бъдат изхвърлени от тялото.

Препоръчва се преди използване на продукта да се затопли тялото/душ или сауна/ с цел да се отворят порите и по добре да проникне продукта в него.

Възможно е след употребата му част от тялото да се зачерви, да се появи сърбеж,вследствие изхвърлянето на токсините. Престой с продукта 30-60 мин ще е само в полза за клиента!

Разфасовка 150 мл

Bulgarian Bulgarian English English French French German German Russian Russian