Новини

Предстои подготовка за производство на Хебак Дуо и ПРОКОЛ ДУО.Това са продукти подготвени за хора със чревни проблеми-колити,СРЧ,СИБО и други.Продуктите ще бъдат в двойни капсули.Очаквано производство в края на декември 2021.

В процес на одобрение са продуктите СЛИМХИТ,ПРОКАНДИ,АРТЕКЛИН.

БИМЕДИС създаде и произведе следните нови продукти:

БРОНХЛАЙФ-за прочистване на бронхите вследствие на редица дихателни заболявания,настинки

БРОНХПРОТЕКТ-за защита дихателните пътища срещу заболявания вследствие на рязка промяна на атмосферните условия

ХЕРПКИЛ-за повишаване на имунитета и създаване на устойчивост срещу чужди на тялото клетки

Готово е новото производство на ХЕБАК в нова разфасовка по 500 мг перли.

Как въздейства ХЕБАК на ползващите продукта-унищожава бактерии, вируси, гъбички;успокоява лигавицата на стомаха;подпомага подобряване свойствата на кръвния поток;подпомага кръвообращението и по периферията на тялото;увеличава количеството гликозиди в червените кръвни клетки;активира ензими, които неутрализират пероксидни и кислородни радикали;подпомага регулирането на вътреклетъчното дишане,активира дихателните вериги на митохондриите;успокоява нервите

21.10.20

Подготвя се за пускане в продажба нов продукт за детоксикация ,почистване на черният дроб,баланс на стомашната флора,освобождаване на излишната вода и отслабване-ХИТФИТ.-вече е ФАКТ!!!!

Подготвя се пускане на пазара и продукта ИНТЕСТБУМ. Основно за дебело черво и колити.За ускоряване на метаболзима, за газогонно,диуретично действие за успокояване на спазмите в червата-тънки и дебело,подпомага премахването на  мазнини,поддържа плосък корем,намалява киселините и облекчава гаденето.Предовратява натрупването на токсини ! Продукта вече е наличен !!!!Остава да се защити пред БАБХ.

За ползващите продуктите на БИМЕДИС съобщаваме,че след изчерпване на партидите,следващите партиди ще бъдат с друго тегло и разфасовка за ХЕБАК.

23.09.19

Вече са готови и непосредствено в продажба следните продукти:

ХЕБАК ЗА ВСЕКИ ДЕН-за контрол на бактериалната среда, облекчаване на перисталтиката/срещу запек/ и позволяване за консумация на “забранени” храни т.е. не влизащи в диетата.Продукта е предназначен за ИЗЛЕКУВАНЕ на гастрит всички видове при употреба 2-3 месеца.

имуностимулатор ХЕБАК СЕЙВЛАЙФ-изключително мощно средство за детоксикация и възстановяване нивото на имунната система с цел премахване на вируси,бактерии, паразити – протозои,глисти и разпознаване и унищожаване на мутирали клетки.

Новият продукт ,който е в продажба е със име ХЕБАК ЗА ВСЕКИ ДЕН.Неговото предназначение ще бъде за хора ползвали ХЕБАК с изчистена бактерия/хеликобактер или други/ да поддържат ниско бактериално ниво, както и нормална перисталтика на червата, намаляване на рефлукса, киселините, газовете в стомаха и излекуване на гастрита.

16.03.2019

От няколко месеца БИМЕДИС ЕООД разработва продукт на основа пчелен мед за борба със стомашните проблеми при децата.

Продукта ще се приема с по-голямо желание от малките консуматори, отколкото големите капсули за ХЕБАК. Ще бъде във две форми-течна и капсули. Отново ще е насочен за борба с лошите бактерии!Предназначен е за деца от 5-10 години.

16.03.2019

За потребителите на нашият продукт ХЕБАК от други страни предлагаме транспортиране в термос с охлаждане, като продукта може да си запази компонентите за 3-4 дни/без загуби/.В момента експериментираме за престоя му при температури

+5-8 С. След 2 месеца престой, той все още действа ,но в по слаба форма . За това препоръчваме при закупуване веднага да се поставя във фризера, където ако не се ползва може да си запази качествата 10 години. При употреба се изважда и ползва и отново се съхранява. Безпроблемни дестинации са:

Букурещ-чрез Еконт – 1 ден;

Истанбул-организиран транспорт- 1 ден;

Кишинев – организиран транспорт-1 ден

Доставка в цял свят чрез Ин тайм/ЮПС за 3-7 дни

Информация за всички желаещи да закупят от продуктите:

Фирмата работи само чрез Еконт и СПИДИ с пощенски паричен превод. Препоръчваме на заявилите продуктите да ги получават от най-близкия за тях офис на Еконт или СПИДИ, още сутринта на получаване на съобщението.Заявки могат да се правят само по телефона или на емаила!!

10.05.20 Важно за потребителите!!!! Комбинацията от Хебак и имуностимулатор СЕЙВЛАЙФ е на клинични изпитания за изчистване на вирус КОВИД 19.Първите няколко теста показват,че продуктите се справят перфектно с изчистването и всички тестове са отрицателни.Тъй като ПСР тестовете са много чувствителни и улавят разпаднали се части от всякакви вируси и бактерии в белият дроб,след употребата за 5 дни на двете хранителни добавки в белите дробове не се откриват остатъци от каквито и да е вируси и бактерии.Това означава,че хранителните добавки Хебак и СЕЙВЛАЙФ приети в по-ранен етап ще защитят максимално органите на тялото от въздействието на вируса КОВИД 19.Клиничните изпитания продължават!!!

Bulgarian Bulgarian English English French French German German Russian Russian