Мнения

Oт октомври 2018 г се мъча с Хеликобактера след направен кръвен тест в лаборатория с големи стойности. Приемах оспамокс-1000 две седмици, Еманера около 2 месеца,Кватемал,2 дни,Улкамед 2 месеца, но нямаше никаква промяна. Болките в стомаха продължиха, рефлукса също.На всичкото отгоре езика ми побеля-Кандида. Случайно попаднаха на тази иновативна разработка/за наша радост Българска/-ХЕБАК. Приемах я в продължение на 15 дни. Още след първите 3 дена започнах да усещам промяна в стомашната среда .Болките отшумяха, рефлукса намаля. След 15-я ден изчаках около седмица и направих фекален тест. Резултата беше отрицателен! Ура!!!!

Невена Сандански

Дълго време имах спонтанни резки болки в стомаха. Тежест ниско долу , рефлукс, гадене. След направен кръвен тест се установи наличие на Хеликобактер Пилори. Въобще не взех изписаните антибиотици, тъй като имах информация, че действат временно на бактерията и създават усложнения. Потърсих алтернативни решения и попаднах на ХЕБАК. Не съжалявам, защото си реших проблемите. Още с първите капсули почувствах подобрение. Болките изчезнаха, лошият дъх постепенно се “изпари”,рефлукса ми спря , почувствах лекота в стомашната област. За всеки случай си взех допълнителна доза ,която държа във фризера и ако имам нужда в бъдеще да съм подсигурена. Горещо препоръчвам продукта!

Снежана Варна

По принцип съм в чужбина-Англия. От няколко месеца не се чувствах комфортно. Имах резки болки в стомаха и гадене с течност в устата. Трябваше да се прибера в България. Отидох на лекар. Той ми каза, че симптомите ,които имам са за бактерията ХБ, но трябва да си направя тест. Водихме разговор пред вратата на кабинета и като тръгнах, един човек ме спря и ми каза/чул разговора ни/-опитай с един нов продукт ХЕБАК и сигурно няма да имаш нужда да ходиш на лекар и в Англия.

Поръчах го и не сбърках! Спести ми време ,нерви, болки-така поне казват във форумите потърпевшите. Остават ми 2 дни и го привършвам. Чувствам се превъзходно. Нито рефлукс, нито гадене, нито тежест. Уискито ме чака-за дезинфекция!

Николай Англия

През юли месец 2018,чрез гастроскопия ми установиха ХБ пилори,непрестанни болки в корема и гадене бяха симптомите ми и се започна ходенето по мъките,гастроентеролога,койта ме лекува започна с изписването на антибиотици, ИПП, пробиотици и т.н.Първият етап беше неуспешен,при,което ми изписа втори курс с АБ,които взех от Турция,понеже тук не се продават в аптеките,каза ми 100% ще те излекуват….да ама не,за 2,3 дена се подобрявах и после пак същото,появи се и рефлукса.Една вечер,докато бях на работа,случайно прочетох един пост за ХЕБАК,и се свързах с оставения номер,бях скептичен,когато отсреща ми казаха,да на 100% ще те излекува,вече го бях чувал от лекаря си,но какво ли не бях опитал вече и реших и него да пробвам.След 2 курса (единия с капсули,др.течен вариант),през първите 3 дена ми изчезна рефлукса,после намаляха болките в стомаха,човека,който го предлага ми звънеше през ден за да ме пита как съм,не вярвах на отношението и загрижеността му,казваше ми ще се излекуваш,но не вярвах…след 40 дни си пуснах тест за ХБ фецес и чудото стана,отрицателен беше,не можех да повярвам,след 6 месеца мъки на АБ,диети,загуба на тегло и разходи над 2000 лв,за лекарства,доктори,изследвания,този продукт за месец ме излекува от гадината.Съветвам всеки,който се бори с тази бактерия,да вземе ХЕБАК,това е “лекарството”,ако някой не му се вярва може да ми позвани на 0899482301 
Николай Янчев гр.Тополовград

Наследствено обременена съм с ХБ. Баща ми почина от рак на стомаха. Аз постоянно страдам от този проблем и когато се влоши твърде много -бягам при лекар. Обикновено ми изписват разни антибиотици, които временно успокояват проблемите в стомаха/за няколко дни/.Последният път бях много зле. Стойностите ми от лабораторията бяха 189 IU/ml .Двуомих се да взимам ли антибиотиците, след като знам колко действат. Случайно в магазина в който работех, една жена ми каза, че видяла нещо ново и много ефикасно средство. Даде ми името-ХЕБАК. Реших да експериментирам. Поръчах си го и ……….след 15 дни бях нов човек. Направих тест фецес и бях изумена-пробата беше отрицателна.Интересното бе ,че лекуващата лекарка се очуди как съм се оправила, след като не съм пила изписаните антибиотици. Аз и обясних нещата. Определено ви казвам “този продукт работи успешно”. Препоръчвам го на всеки пострадал от тази бактерия!

Валентина гр. Варна

За трети път съм с Хеликобактер в рамките на 5 години. Явно тази бактерия е изключително умна и приспособима. Последният път преди година бях “гъбясъла” от всякъде. Едва се оправих. И това всичко от антибиотиците -тройна терапия. Заболя ме и черният дроб, но слава богу-всичко отмина ,но в началото на тази годината отново .Този път реших да пробвам алтернативи. Така и попаднах на ХЕБАК. Първоначално бях доста мнителна за ефекта за който ме уверяваха и подходих доста предпазливо. Но още първите 3 дни описаният ефект за въздействието се потвърди и изкарах целият курс на капсулите. 15 дни след като приключих ,правих тест-резултатът отрицателен! Разбирате ли, не мога да повярвам, че в една малка страна като България може да има такъв ефективен и безболезнен лек. Да са живи и здрави създателите му и да носят радост на всички пострадали от тези гъдинки!

Зорница Шумен

Искам да разкажа за моят проблем и лекарството Хебак как ми помогна.Болеше ме корема ,чуствах тежест ,пориви на оригване и неприятно къркорене на червата . Бях почти отчаяна не можех да хапна нищо ,а колкото и малко да хапна ми тежеше и ми се  гадеше .Получих и много силен рефлукс от който ми изгаряше хранопровода. След преглед от двама гастроентеролози и правена гастроскопия ,единият каза че имам язва другият дискинезия на жлъчния мехур.Аз не можах да се успокоя и започнах да се ровя по форумите и да търся мнения и лекарства от страдащи хора като мен.Бях чувала за бактерията хеликобактер пиори и разбрах ,че в повечето случаи тя е виновна за стомашните неразположения.И тогава в един от форумите попаднах на коментар,че само Хебак може да ми помогне,веднага се свързах с посочения там номер.На следващият ден получих лекарството и започнах да пия точно както ми бе казано придружено с подходяща диета.Още на третия ден почуствах подобрение,нямах тежест в корема,гадене,а на десетия ден и рефлукса който имах на осемдесет процента ,беше изчезнал.Даже  понякога забравях ,че трябва да се съобразявам с храната и си похапвах това което не трябва.Само искам да споделя ,че освен  ориз,картофи и то само варени,понякога попара и овесени ядки нищо друго не съм яла.Добре ще да е да се спазва диетата през цялото лечение ,което трае петнадесет дена.Благодаря на г_н Димитров за прекрасното лекарство.Успех на всички лекуващи се.

Елеонора Банско

Дълго се борих с болките в стомаха. Пих какви ли не АБ. Временно отшумяваха и след няколко дни пак се появяваха . Усещах и киселината от стомаха. Периодично киселината идваше и в устата ми. Дъхът ми беше лош и ми беше много неудобно, когато някой се приближеше до мен, притеснена да не го усети. И така 3 години.Бях отчаяна и отслабнала. Докато един ден не ми попадна съобщение за този продукт ХЕБАК. Поръчах го без да имам големи очаквания. Започнах да изпълнявам приема и още в началото болките изчезнаха, а в последствие и останалите симптоми. Останах озадачена! Колко ли време ще продължи това чувство без болка. Но мина месец и съм забравила какви болки съм понасяла с години. Благодарна съм на тези ,които са създали този продукт ! Да са живи и здрави и дълго време да носят облекчение на пострадалите като мен!

Снежана Теодосиева Видин

Здравейте! Искам и аз да споделя задоволството си от този продукт ХЕБАК. Не съм привърженик на антибиотиците и въобще на лекарствата. Стремя се да се храня здравословно и колкото е възможно с по-малко лекарства. А когато се стигне до тях-да бъдат на билкова основа. Да но и при мен се засели тази пуста бактерия Хеликобактер и видях ,че с пробиотици не става. Ужасих се като си представих, че трябва да поемам антибиотици. И тогава видях една реклама по мейла за ХЕБАК. Без много да се двуомя си го поръчах, защото разбрах ,че е на натурална основа . Неописуема ми беше радостта, когато усетих ,че ХЕБАК си върши работата в стомаха ми. Това позволи да не се отклонявам от моите принципи за леченията. Благодаря на създателите му!

Соня София

Аз също искам да се присъединя към хората ,които са доволни от употребата на този продукт ХЕБАК.

За да не отегчавам аудиторията само ще кажа ,че подобните проблеми бяха и при мене. Години назад ползвах антибиотици за тази бактерия, успяха да я унищожат,но след това не можах да се отърва от Кандида. Борих се може би 2 месеца с нея-беше ужас. И сега като ми се случи отново да се запозная с Хеликобактера реших да пробвам алтернативи. От познати /препатили/ разбрах, че пробиотиците са хубаво нещо, но на бактерията не и действат. Порових се в интернет и попаднах на ХЕБАК. Поръчах,пробвах и оставам доволна! Продукта действа ефективно, нямам усложнения от употребата му. Вече 20 дни след като приключих и теста ,който направих се чувствам превъзходно, като сравня с болките и проблемите преди години просто не е за вярване ,но е истина! Горещо препоръчвам на изпатилите като мен от тази бактерия да ползват продукта !Искам и да благодаря на фирмата за качественият и ефективен натурален продукт!

Невена София

Здравейте!

От дълго време страдам от псориазис. Имам плаки по цялото тяло. Срам ме е да се съблека през лятото ,тъй като петната се виждат по краката и ръцете ми. Особено жестоки са на лактите. Червени и напукани от сърбеж. Пробвал съм всичко ,което може да се достави в страната-според дерматолозите. Последно попаднах на дерматолог, който ми предложи нещо ново-в една малка кутийка. Разбрах ,че варненска фирма я предлагала-каза и да опитам и да кажа как се чувствам. Намазах се и не разбрах как спах като къпан до сутринта. Преди редовно се въртях в леглото, защото постоянно усещах болката и сърбежа. Този продукт ме успокои. Разбрах ,че е някакъв тип озонирано масло-Оз ойл/марката им/.

Доволен съм от решението което случайно открих за проблема си!

Иван Шумен

Аз искам да съобщя как реших един проблем, който повечето млади жени го имат .Знаете, че месечно ни отслабва за известен период имунната система и тогава ни избиват херпеси по устните. Поне с мен е така. Винаги съм се притеснявала при такова състояние за външният си вид. Попаднах на този сайт и от любопитство си поръчах една малка разфасовка за проба. Миналият месец като усетих ,че ми излиза херпеса веднага се намазах според указанията в статията и до 3 ден този херпес изчезна. т.е. вместо да стане като 10 стотинки на устната ми, появи се колкото главичка на топлийка и до 3-я ден изчезна. Не очаквах! Добре е ,че има и такива натурални продукти, които помагат!

Кичка Бургас

Аз също съм благодарна, че успях да ползвам един от продуктите Оз оил. Работя в цех за замразени плодове със ботуши. Краката ми постоянно са мокри/влажни/.Големият пръст на левият ми крак набра ,нокътя ми побеля, болеше ме и имаше напрежение в долната част на крака. Много трудно обувах чорапи, да не говорим за обувки. След преглед при хирург бях посъветвана ,пръста да се отвори и да се обработи хирургически. Аз обаче се страхувам от такава интервенция и стисках зъби. Един ден се срещнах с моя съученичка, медицинска сестра. Тя разбра за проблема ми и ми каза да ида при нея да опитам с нещо друго. Даде ми едно малко кремче и ми обясни как да го ползвам. Била си го взела за себе си и искала да знае за резултата. Вечерта с намазах пръста който набираше и обух в чорап с найлон. Казвам ви ,отдавна не бях спала толкова спокойно. Рано сутринта 04.00 часа станах за работа и видях ,че гнойта от пръстта ми е изтекла и болката почти беше изчезнала. Намазах го пак, превързах го и отидох на работа .За 2-3 дни всичко премина !Не се наложи и да ходя на хирург повече за моя радост.

Поръчах си и аз от тези продукти, щото виждам ,че има и за ухапване от твари, за изгаряне, херпеси и други. Дано и другите да се толкова ефективни като този за гъбичките!

Надежда Преслав

Понеже съм изчела всички мнения ,не искам да се повтарям с другите. Само ще кажа ХЕБАК е БОЖЕСТВЕН продукт. Къде ли не ходих, при кого ли не ходих и какво ли не пих-от антибиотици, през пробиотици, билки и няма отърване от стомашните проблеми и тази проклета бактерия. Случайно попаднах на сайта-от нужда, защото и лекарите са безсилни с антибиотиците и многоразовите терапии и как да реагираш ,когато те гледат и не могат да ти помогнат? Добре ,че е този продукт ! За месец забравих ,че се влача с години с този проблем и сега съм втори месец добре. Надявам се и за в бъдеще!

Благодаря Ви!

Елица Пловдив

Здравейте!

И аз четох предишните мнения, докато се реша да взема продукта ХЕБАК .Взех г и не сбърках! С тази бактерия се борих доста дълго въпреки, че не ми е в категорията. /Аз съм -бях 100 кг/.Заслабнах поради ограничение на храната и многото антибиотици, които ми бяха предписани. Няма да ги споменавам, защото са общоизвестни и по-горе споменавани. Проблема ми не се решаваше и не знаех къде да търся решението му. Зарових се в сайтовете и форумите, докато попаднах на ХЕБАК чрез Гугъл. И четох тези мнения, които са над моето. Видях проблемите на другите ,които са решени с продукта и си го поръчах. Не съм очаквал такъв резултат и толкова бързо! Без болка в приема, без проблем след него!

Свалям шапка на работещите в тази малка ,но истинска фирма, която не рекламира по телевизията измислени неща ,а продава качествени продукти щадящи здравето на хората! Благодаря ви!

Ивелин

София

Да извървиш пътя от отчаянието до надеждата, от безверието до вярата в чудото! Това е изпитанието, което изминах за един кратък период от време. Само за един месец!!! Стойностите от изследванията за Хеликобактер пилори бяха 151 единици. Цифрите ми изглеждаха като присъда. Започнах да търся изход… Обърнах се към традиционната медицина, както повечето го правят-два силни антибиотика, в съчетание с улкопрол и пробиотици. И тъй като съм човек с иновативно мислене, реших да проуча проблема. Прочетох това – онова, включително за безсилието на много хора да се справят с “нашественика”. Търсех нещо, което да ме изведе от мрака на отчаянието. Не можех да се примиря, че ще съм като осталите… победена от едно микроскопично Нещо, на което му е уютно в организма ми. И… както става в приказките, случайността ме срещна с една статия, в която по един убедителен начин се презентираше нов метод за лечение на коварната бактерия. ХЕБАК!!! На подсъзнателно ниво усетих, че мога да се доверя. Свързах се, получих капсулките… С приятния си кехлибарен цвят, те носеха аромата на надеждата. След месец от откриването на бактерията в организма ми, си направих тест. Беше ме страх да погледна листа, който ми изглеждаше като присъда. И ето…. чудото се беше случило! Резултатите бяха отрицателни. Само за един месец стойностите от 151 единици, се сведоха до нула. Това не е ли чудо? А може би чудото е да повярваш в един продукт, малко известен, но истински боец срещу упоритата бактерия. Моят скромен съвет е:доверете се на ХЕБАК и бъдете здрави!

Дони Поморие

И аз имам какво да кажа тук. Преди време жена ми ползва този продукт и остана много доволна. А аз по Великденските празници, че после и по Гергьовден така се бях натоварил, че в края на 6.05 ми беше много тежко-стомаха надут, газове, куркане на червата, едно дърпане отзад на гърба-ужас!!!Ползвах едни дето ги рекламират по ТВ-гавискон ,обаче слаба работа. Стомаха боли, газове колко си щеш. Тежест и мъка…. Сетих се ,че жена ми пи през март ХЕБАК. На следващият ден си поръчах веднага. Започнах приема в деня на доставката. Още след първите часове стомаха ме отпусна, но тежестта си я имаше. Може би към третия всички болки ,газове изчезнаха, може би и куркането тогава. Стана ми едно леко все едно ,че не съм 130 кг. Дадох форца и изкарах до днес, въпреки че имам още, но те за резерва. Спирам ги защото нищо не ме боли вече. Нека да имам за екстрени случаи.Разбрах, че и да няма бактерии в стомаха, при газове и тежки режими на маса ХЕБАК ще помага. Препоръчвам ги и на такива ,като мене, дето от време на време се отпускат на масата!

Георги Пазарджик

Здравейте! Живея в САЩ от 20 години. Много често страдам от стомашни проблеми, от начина на хранене, но така е там-бързаш, храниш се в движение и т.н. Лекарите ме лекуваха за Хеликобактер с познатата тройна терапия 2 пъти. Но антибиотиците са много агресивни-едва ги изтърпявах. Да не ви казвам как ми объркваха стомаха и други органи. Доста време се възстановявах. Преди 2 месеца започна да ме присвива стомаха ,тежест, подуване, киселини и се ужасих от познатата история. Намерих време да вляза в чичко Гугъл и да потърся алтернатива, въпреки ,че лекарите ми казваха, че това е лечението-тройна терапия антибиотици и т.н. А трябваше да пътувам до България във връзка с работата ми и да си видя близките. Търсейки алтернатива бях много учуден ,че в България има някои алтернативни продукти. Така се запознах и с ХЕБАК. Още като пристигнах в София по сайта си го поръчах за доставка и започнах приема. Очаквах да изпитам същите проблеми, които изпитвах при вземане на антибиотиците. Но нищо такова. Никъде не ме заболя. Помислих си, че е някакъв фалшив продукт. Залисан в задачите не усетих как времето минава и изведнъж се сетих, че имах проблем. Но нито стомаха ме болеше, нито киселини, тежести. Изчаках да свърши приема, дадох тест и бях много приятно изненадан-нямаше бактерия. Повярвайте ми, НИКОГА не съм предполагал, че в родната си страна ще намеря такъв продукт с такива качества!Това е уникално! Ако го има в САЩ ще бъде бум! Благодаря на българските му създатели! Имам още един повод да се гордея ,че съм българин!

Стоян НюЙорк

Ревях от псориазис! Имам го на коленете, лактите, по гърба и на гърдите. Имам роднина лекар в Пирогов, който се ангажира и ми осигури/по негови думи/най-добрите мехлеми за мазане. Но и те не помогнаха много. Случайно попаднах на този сайт. Въпреки не много доброто презентиране, видях статия за псориазиса и я прочетох. Реших да пробвам с техният продукт-мазило непретенциозно, но натурално. Какво беше учудването ми, като не разбрах как сърбежа ми изчезна и два дни спах като “заклан”. После си дадох сметка, че това е от този невзрачен и не много добре ухаещ продукт. Продължавам с него да отлющвам кожата и да я омекотявам, но сърбежа изчезна и получавам голямо облекчение. Вярвайте на Българското!

Тодор София

Здравейте!Искам да изкажа мнението си за част от продуктите на тази иновативна компания.От години страдам от стомах и черва.Какво ли не съм пила за да си подобря състоянието.Хранителен режим съм спазвала!Забравих вкуса на доста храни,заради проблемите ,които имам.Един ден по тв Код Хеалт забелязах едно интервю със собственика на БИМЕДИС и се заслушах.Разбрах какви продукти са произвели.Нещо ми подсказа,че това са моите продукти.Не се двуомих,потърсих информация за компанията и се свързах с нея.Обясних какви са ми проблемите-Хеликобактер,киселини,колит,синдром на раздразненото черво.Препоръчаха ми следните продукти-Хебак,СЕЙВЛАЙФ и ИНТЕСТБУМ.Обясниха ми как да ги приемам и започнах.Да знаете НИКОГА не съм предполагала,че може да се решат проблемите ми.Очаквах да се тушират ,но не и да се решат,след толкова годишен опит да ги потискам със инхибитори,пробиотци,АБ.Приятно бях изненадана,че стомаха ми спря да ромоли,отпусна се и се прибра,болката отзад на гърба постепенно изчезна.Бях настоятелна,защото не стана с първите приеми.Наложи се да ползвам още по два курса,но в края на краищата закрепих и колита.Бих казала ,че почти не го усещам,а не искам да си спомням какво беше.От фирмата ми казаха ,че ако съм настоятелна проблемите могат и да изчезнат.Не вярвах,но вече вярвам ,че не са ме подвели.С две думи,когато се обадих до фирмата да им благодаря,тогава ми казаха,че техните продукти работят на клетъчна основа и това е много важно в лечението.Лекарствата които ми предписваха лекарите не правят това.Те потискаха болката,но не ми решаваха проблема.Радвам се ,вероятно е и съдба,че успях да намеря решение на моите проблеми.Бях решила ,че така ще е до живот.Започнах да поглеждам и към забравени от мен храни.Да са живи и здрави тези интелигентни хора,които действително помагат с техните продукти да се решат проблемите на хората.

Ивана София

Като всеки човек с проблем и аз търсех решение къде ли не.В колко групи на фейса писах,какви ли не предложения за решение на проблемите си не получих.Някои от тях опитах-но за съжаление несполучливи за решение.И един ден преглеждайки различни мнения и решения попаднах на два продукта-интестбум и хебак.Някой беше писал ,че се оправил с тях.Свързах се с производителя.Любезно ми беше обяснено как да ползвам максимално ефективно тези билкови продукти-както за кратък период ,така и за по-дълъг.Използвах ги според упътването .Нека да ви кажа ,че имах комбиниран проблем от възпалена лигавица на стомаха/гастрит/ и от много “лекове” си възпалих и дебелото черво.Обясниха ми,че човек не може да се лишава цял живот от някои храни и ако си похапна ректалното приложение на двата продукта ще ме спаси само за 20 мин.А за премахване на гастрита и възпалението на червото ,трябва да ползвам по-дълго време капсулите хебак и интестбум.Много не се надявах,но бях настоятелна и мога да ви кажа ,че за 45 дни прием,състоянието ми е мноооого по добро ,почти близко да здраво.Сега разбрах защо тези продукти ми помогнаха.Ами това са концентрирани билки-т.е. масла от семената,а семената дават живот на растението.По гениално от това не може да бъде.Тези хора са се съобразили с природата и са я надградили.Желая им много успехи и да създават и други продукти с които да помагат на нас “кривналите от правия път”.

Ивелина Пловдив

Искам да използвам случая да благодаря на екипа на тази фирма създал този превъзходен продукт Оз Оил т.е. озонирано масло.Имам проблеми с хемероиди и външни и вътрешни.Често кървящи и като шофьор много ми е трудно да овладея ситуацията,особено като съм на път.Какво ли не съм пробвал от всички тези мазила за облекчаване,но след като прочетох във фейса една препоръка на доволен клиент се свързах с фирмата и те ми обясниха как да ползвам маслото.Трябва да ви кажа,че почуствах страхотно облекчение и най-вече кървенето спря.След няколко дни и хемероидите се прибраха и ми беше много комфортно.Продукта работи по ефективно от всички други мазила за тази цел.

Иван ,Добрич

Здравейте!Като повечето хора КОВИД не подмина и мен.На 70 години съм.Въпреки,че взимах предпазни мерки,но така или иначе трябва да се пазарува и от някъде ме е закачил КОВИД,Чувствах се доста зле,не ми се ядеше ,имах кашлица.Няколко дни бях на легло и търсех в мрежата някакво спасение ,илач с който да премина по-леко.Случайно влязох в сайта на тази фирма и си поръчах продукта БРОНХЛАЙФ.Обадих се по телефона да ги питам дали ще ми помогне.Обясниха ми коректно,че няма и няма да има продукт ,който може да спре вируса,но този ще помогне да се мине по-леко и по бързо да се възстановя.Започнах да го пия ,както ми казаха и както е описано на етикета.И о чудо, на вторият ден ми просветна,дойде ми и апетита,кашлицата отшумя,а пък билковите масла в продукта така хубаво миришеха….Пристрастих се .Пих доста дълго докато свърши сутрин с чая.Прави много хубава инхалация на устната кухина и дробовете.Така ,че съм доволен и на есен отново ще си поръчам,защото усетих ,че този продукт помага.Искам да благодаря на хората ,които са го създали!

Мирчо Н.Загора

И аз искам да си кажа мнението за два продукта,които ползвах.Това са Хебак и СЕЙВЛАЙФ.За тях научих от едно предаване по здравната телевизия КОДХЕАЛТ.Там видях представянето на продуктите от фирмата и интервюто с техният представител.Като чух че правят синергия в тялото реших да пробвам.Със киселини в стомаха съм и има колит.След като започнах да ползвам продуктите първо киселините ми изчезнаха -може би на 3-4 ден.Болките които имах в червата първо станаха по тъпи и почти незабелижими.Това ми даде основания да се опитам да разширя спектъра на храните ,които си бях ограничила,заради колита и успях.Внимателно започнах да похапвам храни,които само сънувах вечер.Повиши ми се апетита,но не напълнях.Преди настивах много редовно,но сега като че ли това започна да се случва по рядко.Отдавам го на това че СЕЙВЛАЙФ освен че чисти токсини и паразити,повишавал и имунитета.Като нямам киселини и ми е по леко на тялото,понякога забравям,че имам проблем с който трябва да се съобразявам-колита и стомаха и стъпвам “на криво” т.е. хапвам нещо забранено.Но намерих решение и на този въпрос.Вечер след такова отпускане си вземам един Хебак и спя спокойно.Радвам се ,че открих истински работещи продукти,които не потискат проблемите,а помагат да се минимизират.Желая успех на тази компания и пожелавам да създават и други такива продукти!

Любо София

Много съм доволен от продукта ХИТФИТ!Имах проблем с черният дроб-затлъстяване и задържах вода в тялото с леко подуване на краката.Порових в Интернет и попадах на тази фирма и техните продукти.Обадих се по телефона и споделих проблема, след което ми препоръчаха този продукт.Взех го както ми казаха да го ползвам.Първите няколко дни докато го пиех имах лека болка в областта на дроба,но след седмица всичко отмина и се почувствах много по добре,а се бях уплашил.Впечатление ми направи ,че и подуването ми спря и докато се огледам ,разбрах,че и малко съм отслабнал.Като се обадих във фирмата и им съобщих резултата ,ми обясниха,че продукта е създаден за това-да почиства ч.дроб,изхвърля излишната вода и води до отслабване,защото повишава метаболизма.Казаха ми,че дават рецепта за следване при хранене за по-добър ефект в отслабването без “специални ефекти’,които правят другите интензивни методи.Мисля,че прахчетата ,които дават за ч.дроб са много по слабо ефективни от този продукт.Споделям тази информация за други които имат нужда от това.

Серафим София

Един от ползвалите продукта ХИТФИТ съм.При биорезонанс на преглед ми казаха,че имам леко обмазнен дроб.Не съм пълен ,но действително има проблеми от време с дроба-наболява ме.Четох ,много за прахчета в Фейса от Гигенци,че между тях има и фалшиви.За това попитах във фирмата каква е разлика от прахчетата и техният продукт.Беше ми обяснено ,че масленият извлек е много по ефективен отколкото прахчето,защото се усвоява по-добре и бързо и на 100 % от организма ,отколкото от прахчето.Това ме убеди да ползвам ХИТФИТ и не сбърках .Доволен съм и препоръчвам и на други с подобни проблеми.

Емил София

Здравейте!От години имам гъбички по краката.Какво ли не съм ползвал-салицилови спиртове,йод, писалки,спрейове и какво ли не.В един пост видях такова предложение и реших да ползвам идеята-Оз оил на БИМЕДИС.Изпълних съвета ,който ми дадоха, и за една седмица краката ми се успокоиха,сърбежа изчезна.Нещо повече-петите ми бяха напукани ,омекнаха и започнаха да се затварят раните.Ще продължавам да ползвам този продукт,защото работя във влажна среда и неминуемо пак ще имам проблеми.Препоръчвам този продукт,защото според фирмата е озониран на максимално високо ниво за разлика от вносните.

Добрин Пловдив

Здравейте!От години имам белодробни проблеми особено в есенно зимния и пролетния сезон.Постоянни кашлици от нищото. Не дай боже да ме хване грип или настинка-отивам с месеци да кашлям.Приятел ми препоръча продукта БРОНХЛАЙФ,пил го и каза ,че имал ефект.даже бил с КОВИД и много бързо се възстановил след като го ползвал.Поръчах и го пих 2 седмици.Мога да ви кажа,че останах поразен!Бях се приспособил към живота с тази кашлица и на ум не ми минаваше през главата,че мога да намеря лек.Е намерих го и съм много доволен ,че отново съм като повечето хора!Успех на фирмата в разработването и на други продукти.Чух че са направили и продукта БРОНХПРОТЕКТ,който е и срещу вирусни заболявания.Ще ползвам и него ,като го пуснат в продажба.

Вили Ст.Загора

Здравейте! Много материал съм чел за моето заболяване-ГЕРБ и в групите съм чел и търсел лек.Има много народни илачи,има много лекарства,но ефекта е временен и трябва да пазиш диета.Беше писнало от диети и лекарства.Случайно в една група прочетох един пост на човек с подобен проблем,че е ползвал Хебак и се е оправил-изчезнали киселините,болките в хранопровода.Поръчах си продукта и отидох на планина,като взех с мене.Знаете на такива места ,човек огладнява бързо и едва ли има спирачки за каквито и да е храни.Така се случи и с мен.Какви ли храни не опитах,всякакви диети “отидоха в канала”.Бях се подготвил за проблеми,но останах изненадан,когато такива не се появиха,напротив изчезнаха ми киселините,болката в хранопровода ставаше все по слаба и в края на престоя си бях забравил ,че имам проблем.Продукта е невероятен,може да ви изненада само приятно.Препоръчвам го на всеки с подобни проблеми!!

Кирил Добрич

Не съм доволен от тази фирма!Нищо не правят да получат продуктите по-голяма известност сред нас хората!

А да знаете колко продукти изпозлвах-Хебак,СЕЙВЛАЙФ,ИНТЕСТБУМ,ХИТФИТ-тези трита продукта ми помогнаха да се изчистя от паразити и токсини,както и омазнения черен дроб.Когато легнах от КОВИД не вярвах на лечението ,което ми предложиха лекарите и се обадих на фирмата да ми изпратят отново Хебак.Казаха ми ,че имат за дихателните органи -БРОНХЛАЙФ ,поръчах и него.След 3-я ден ми светна пред очите.Преди това нямах и апетит и обоняние.След като почнах да го вземам за 3 дни ми изчезна кашлицата,дойде ми апетита и почнах да се разхождам в къщи.Едва изтърпях 10 дни,чувствах се напълно възстановен.Не съм доволен ,че не са запознали лекарският състав с техните продукти,за да ги изписват на нас,а не разни АБ и ИПП,които допълнително ни съсипват здравето.Иначе мога да кажа,че вярвам на тези хора не само за тези продукти,но и тези ,които ще създадат.И трябва да знаете ,че ПОМАГАТ!

Харалампи Плевен

Здравейте!Като всеки изстрадал от медицината,прегледи,хапове се хващах за всяка сламка за която съм чул или някой с подобни проблеми споделил.Т.е. станах опитно зайче на различни лекарства и народна медицина.То не бяха отвари,тинктури,хапове и не можех да си намеря място в къщи.Видях няколко реклами на тези продукти-Хебак и Интестбум.Реших да ги пробвам.Надлежно ми беше обяснено,че могат да се ползват орално и ректално при спазам.Аз съм с някакъв колит.Поръчах тези два продукта с обяснението,че са поредните,които не съм опитал.Но когато минаха 1-2 дни поусетих облекчение и продължих.Няма да ви казвам,че ми се успокои душичката.Като прекаля с храната си вземам Хебак орално,а Интестбум ректално вечер и се чувствам добре.Явно така ще караме ,докато можем,но добре ,че ги има тези продукти,за да се чувствам вкаран в релсите.

Емил Своге

Аз също искам да си кажа мнението за два продукта ,които ползвах от тази фирма-Хебак и Интесбум.Имам проблеми с дебелото черво и не ми е комфортно през повечето време.Получавам крампи,болки в стомаха подуване,газове,ту разстройство,ту запек,чувство на отпадналост.Не искам да изброявам видовете хранителни добавки,които съм използвал.Реших да ползвам и на БИМЕДИС.Когато се обадих ми казаха,че би трябвало техните добавки да имат по голям ефект,защото са на маслена билкова основа.Обясниха ми как да ги ползвам.Впечатли ме факта ,че капсулите могат да се ползват орално и ректално.Поръчах си ги и ги поставих във фризер.След няколко дни при едно хранене получих болката и прибегнах до тях,като едновременно взех

Хебак орално,а Интестбум-ректално.След 20 мин забравих ,че имам проблем.Всичко се успокои.Въпреки това продължих и другите дни докат ги приключих.Почувствах се жив,като нормален човек .Бяха ме предупредили:”Не бързайте с всички храни!Възстановете си имунната система!Бавно постепенно по-малко пробвайте различни храни! И не забравяйте да имате в фризера си по една доза капсули за спешни случаи.”Послушах производителя и не сбърках!Сега се храня нормално без да прекалявам с продуктите и мие добре!

Сашо София

Уникален продукт!Разболях се от Ковид-с кашлица,секрет,вдигнах температура.Почнах да търся решения.Попаднах на БРОНХЛАЙФ,поръчах го и на другият ден дойде.Започнах да пия по 5 капки в горещ чай.Изпоти ме още на първият прием.Освободи ми гърдите,повиши и апетита.Кашлицата ми спря още на първите 3 приема.Производителя ми каза,че са създали за след Ковид за възстановяване от него.Имали и друг БРОНХПРОТЕКТ- за защита от КОВИД ,но при мене беше късно.Радвам се ,че в страната има такива компании с такива продукти на билкова основа,които са невероятни за подобна ситуация.Препоръчвам го на хора с дихателни проблеми.

Мая,София

Здравейте!Имам колит от доста време.Попаднах на този сайт и се свързах с производителя.Поисках нещо ,което да ме облекчи.Казаха ми,че в момента подготвят два продукта за СРЧ и колити- Хебак Дуо и Прокол Дуо.Аз настоявах и поисках да ми изпратят пробните капсули да ги опитам.Дадоха ми ги и …………о чудеса!!!!Не можах да повярвам от ефекта ,който се получи.Почувствах страшно облекчение на болката.Обадих им се да им кажа за резултата.Поясниха ми ,че двойната капсула запазва основната капсула да стигне до червата и там да се разтвори и работи върху тях.Питам ги кога ще ги пуснат официално.Казаха ми че в края на декември или началото на януари 2022.Очаквам ги с нетърпение и ги препоръчвам на всички потърпевши ,като мен!

Иван,Пловдив

До всички страдащи от подобен проблем!Дълги години имам бяло течение.Какво ли не пробвах-антибиотици,свещички,не та не!Един ден една приятелка ми каза,че прочела във фейса за продукти,които някой използвал и си е решил проблема.Потърсих доста докато намеря тази информация ,прочетох за продуктите и после открих фирмата ,която ги произвежда.Свързах се и ми препоръчаха комбинацията Хебак и хебак СЕЙВЛАЙФ.Изкарах един курс 15 дни,но още първите 3-4 дни усетих облекчение,тъй като продукта се ползва орално и вагинално.Споделих с производителите ,а те ,ми препоръчаха да направя още един курс.След първият почти беше спряло,а след втория просто не вярвам ,че е истина.Проблема ми го няма,а толкова години се мъчих и какво ли не опитах.Нямам думи как да им благодаря.Искам да им пожелая да продължават да радват клиентите си!

Йовка Видин

Прочетох коментарите на страницата и няма да бъда толкова обстоятелствена.Страдам от цистит,почти хроничен.Постоянни напъни и..нищо.Страдащите знаят какво е.Познатите лечения и билки съвсем малко облекчават,даже и уринал акут.В публикуваните в сайта на фирмата лабораторни тестове на предишни клиенти,видях ,че продуктите на тази фирма действат и на еякулата,според изследванията.Попитах във фирмата какво могат да предложат за моя проблем и ми предложиха комбинацията от хебак със сейвлайф.Трябва да ви кажа ,че се бях хванала за тези продукти като удавник за сламка в търсенето на облекчение и не сбърках.Цистита остана в миналото за моя организъм.Горещо препоръчвам на други жени да опитат продуктите и да се уверят и те,че помагат!

Ирина София

Bulgarian Bulgarian English English French French German German Russian Russian